De onderscheidende factor
Hard groeien met V&D

Het bekendste warenhuis van Nederland is er ook online voor de hele familie. Met een enorm breed aanbod producten kan iedereen hier slagen. Of je nu piepjong bent of stokoud. Dat biedt mogelijkheden voor jou. Verder is V&D hard bezig om online terrein te veroveren. Daarom doen ze ontzettend veel marketingacties: online en offline.

Test vraag 1

Test antwoord

Krijg ik van verschillende klanten betaald?

Nee, je handelt B2B met Interloyal. Wat je verstuurt, reken je af. Lekker simpel!

Hoe snel krijg ik betaald?

Over het algemeen betalen wij onze klanten binnen 30 dagen.

High five!
Samenwerken met Interloyal

Jouw e-commerce-uitdagingen tackelen? Verbind je aan Interloyal en kies voor een samenwerking waar je op kunt bouwen. Met één partner alles geregeld.

  • Alles rondom e-commerce op één plek
  • Krachten bundelen voor het beste resultaat
  • Uit handen geven zonder controle te verliezen

Aan de slag!
Dit gaan we doen

Geen marketplace is hetzelfde.
Typerend voor V&D is het brede assortiment en de vertrouwde
naam die bij iedereen welwat oproept. Tijdens onze samenwerking
zorgen we onder andere dat onderstaande goed geregeld is.

Marketingacties

V&D zet zichzelf online op de kaart met oneindig veel marketingacties. Van nieuwsbrieven tot krantenadvertenties. Wij helpen daar graag bij en nemen eventuele marketingkosten dan ook op ons.

Vlekkeloze koppeling

Connecten met V&D gaat niet altijd even makkelijk. Niet alle integrators werken namelijk samen met dit platform. Zonde, want het is een interessante marketplace met veel marketingmogelijkheden! Wij connecten je zonder gedoe.

Connectie

Het is lastig om te connecten met V&D, hiervoor dient een integrator gebruikt te worden, echter werken de meeste intergrators niet samen met V&D. Zonde, want stiekem verkoopt V&D toch aardig wat producten. Het platform is het meest geschikt voor Fashion en Home & Living producten.

Vergroot je doelgroep

Probeer nieuwe kanalen

Verhoog je omzet

Profiteer van bestaande platformen

Tikken maar!
Vragen over verkopen via V&D?

Laat ze hieronder achter. Je hoort binnen 2 werkdagen van ons!

Ik geloof in marketplace V&D

We werken al vanaf het begin samen met online platform V&D en hebben daarom misschien wel een streepje voor…

  • Icon Linkedin

In de schijnwerpers
Projecten waar we trots op zijn

Internationale samenwerkingen

Flonal

De Italianen maken hun pasta’s al jaren in Flonal-pannen. Nu de rest van Europa nog! Het Italiaanse pannenmerk schakelde Interloyal in om uit te breiden naar Nederland. We dachten het assortiment uit, zetten de strategie op en startten de online verkoop.
Productdevelopment

Ten Cate

Werk hard, slaap zacht. Met dat idee zorgt Ten Cate al jaren voor een fijne slaapplek waar luxe bovenaan staat. Dat doen ze in fysieke winkels, maar ook op verschillende online kanalen. Aan Interloyal de uitdaging om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om het merk nog breder te laden.
B2B naar B2C

Lumiz

Er gaat op de B2B-markt zeker een lichtje branden als het om Lumiz gaat. Voor de consumentenmarkt geldt dat nog niet. Het merk lag eerder vooral op fysieke plekken zoals tuincentra, maar wilde ook online zichtbaar zijn. Daarom kregen wij de opdracht hun bijzondere buitenverlichting ook op online kanalen beschikbaar te maken.

Klaar om de online wereld te veroveren?
Dit doen we nog meer

Icon Sales Strategie

Salesstrategie

Met hagel schieten kan iedereen. Maar voor een goede online salesstrategie is meer nodig. We stemmen die helemaal af op je product, je doelen en de markt. Dat is geen eenmalige klus, maar een proces dat nooit stopt. Tijdens onze samenwerking blijven we continu inspelen op veranderingen, kansen en learnings. De basis van jouw groei!

Icon Voorraadmanagment

Productmanagement

Is de salesstrategie bepaald? Dan staan we in de startblokken om jouw producten snel en efficiënt te verkopen via de bepaalde kanalen. Dankzij een groot netwerk schiet je omloopsnelheid omhoog. Dit komt er allemaal kijken bij productmanagement.

Samenwerkingen
Dit zijn onze partners

Hey, even brainstormen?

Tikken maar!
Start met online scoren

Heb je een specifieke vraag, ben je benieuwd waar jouw kansen liggen of wil je gewoon even babbelen? We vertellen je graag meer tijdens een kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in, dan hoor je binnen 2 werkdagen van ons. We spreken je snel!