Klanten

Interloyal richt zich op klant met A-kwaliteit producten. We zijn er voor iedere klant in ieder segment.

Ten Cate

Het bekende Nederlandse merk Ten Cate levert hoogwaardige kwaliteit bed-, bad- en keukentextiel met een luxueuze look and feel geproduceerd voor de consumentenmarkt.

Salutella

Het Italiaanse merk SALUTELLA richt zich tot liefhebbers van de authentieke keuken, waarbij de enige bekommernis de keuze van gezonde ingrediënten is, want SALUTELLA garandeert de hoge kwaliteit van haar assortiment.

Ducky Dons

Ducky Dons is een oer-Hollands bedrijf met twee moderne fabrieken in Ermelo. Hier worden alle dons en veren gewassen, gedroogd, gesorteerd en verwerkt tot kussens en dekbedden van de hoogste kwaliteit.

Lumiz

Een echte nieuwkomer in de tuinbranche, LUMIZ levert hoge kwaliteit duurzame led lampionnen gemaakt van het sterke, weerbestendige en 100% recyclebare Tyvek.

Bormioli Luigi

Bormioli Luigi is een gespecialiseerde glasfabriek die producten van hoge kwaliteit vervaardigt voor parfums en alcoholische dranken, als ook tafelgerei in superieur kristalglas.

Voordelen van marketplaces
Wat levert ‘t je op?

Je producten in de kijker zetten op een extern platform is alleen maar slim. Zo profiteer je van een geoptimaliseerd platform met bijbehorende bezoekers. Kaap je plekkie op een marketplace en…

  • Verhoog je omzet
  • Trek nieuwe klanten aan
  • Breidt je marketingmix uit
  • Profiteer van innovatieve bestaande platformen
Title Interloyal

Test vraag 1

Test antwoord

Krijg ik van verschillende klanten betaald?

Nee, je handelt B2B met Interloyal. Wat je verstuurt, reken je af. Lekker simpel!

Hoe snel krijg ik betaald?

Over het algemeen betalen wij onze klanten binnen 30 dagen.

High five!
Samenwerken met Interloyal

Jouw e-commerce-uitdagingen tackelen? Verbind je aan Interloyal en kies voor een samenwerking waar je op kunt bouwen. Met één partner alles geregeld.

  • Alles rondom e-commerce op één plek
  • Krachten bundelen voor het beste resultaat
  • Uit handen geven zonder controle te verliezen

Samenwerkingen
Dit zijn onze partners

Hey, even brainstormen?

Tikken maar!
Start met online scoren

Heb je een specifieke vraag, ben je benieuwd waar jouw kansen liggen of wil je gewoon even babbelen? We vertellen je graag meer tijdens een kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in, dan hoor je binnen 2 werkdagen van ons. We spreken je snel!