Grijp je kans
Online versterkt offline

Nieuwe verkoopkanalen, nieuwe doelgroepen en nieuwe prijsstrategieën: de online wereld zit vol kansen. Daar hoeft je offline strategie niet onder te leiden. Sterker nog: online en offline versterken elkaar. Met een goede omnichannelstrategie combineer je verkoopkanalen en communicatiekanalen, zodat je het beste uit beiden haalt.

Tijdens onze samenwerking bundelen we de krachten. Jouw kennis van de fysieke verkoop en onze online ervaring komt samen in een sterke salesstrategie die zorgt voor online groei.

  • Spreek nieuwe doelgroepen aan
  • Ontdek verkoopkanalen
  • Test nieuwe prijsstrategieën

Schaden kortingen mijn merk?

Bijna ieder merk of winkel heeft tegenwoordig wel een kortingsweek of een andere korte stuntperiode. Met Black Friday val je zelfs op als je niets doet. Zolang kortingen tijdelijk zijn, is er niets aan de hand. Met Interloyal houd je grip op je prijzen, maar ruimen we aan het einde van het seizoen wel lekker het magazijn op.

Offline en online, gaat dit wel samen?

Sterker nog, dit gaat hand in hand. Wij respecteren je huidige afspraken en laten je graag zien hoe online en offline kanalen elkaar juist versterken. Een merk van nu kan niet meer zonder online verkoop.

Verlies ik de controle over mijn merk?

Nee, je merk ligt straks niet zomaar overal. Door met één partij samen te werken houd je juist de controle. We richten samen met jou het online landschap in, zodat je precies weet wat er gebeurt.

High five!
Samenwerken met Interloyal

Jouw e-commerce-uitdagingen tackelen? Verbind je aan Interloyal en kies voor een samenwerking waar je op kunt bouwen. Met één partner alles geregeld.

  • Alles rondom e-commerce op één plek
  • Krachten bundelen voor het beste resultaat
  • Uit handen geven zonder controle te verliezen

Maatwerk voor jouw merk

Jij houdt de controle

Heldere werkwijze

Verlengstuk van offline

Unieke online prijsstrategie

Productontwikkeling

Tikken maar!
Vragen over salesstrategieën?

Laat ze hieronder achter. Je hoort binnen 2 werkdagen van ons!

Big boss Ewout

Links, rechts of rechtdoor. Ewout weet altijd precies welke kant we op moeten. Visie en strategie zijn helemaal zijn ding.

  • Icon Linkedin

In de schijnwerpers
Projecten waar we trots op zijn

Internationale samenwerkingen

Flonal

De Italianen maken hun pasta’s al jaren in Flonal-pannen. Nu de rest van Europa nog! Het Italiaanse pannenmerk schakelde Interloyal in om uit te breiden naar Nederland. We dachten het assortiment uit, zetten de strategie op en startten de online verkoop.
Productdevelopment

Ten Cate

Werk hard, slaap zacht. Met dat idee zorgt Ten Cate al jaren voor een fijne slaapplek waar luxe bovenaan staat. Dat doen ze in fysieke winkels, maar ook op verschillende online kanalen. Aan Interloyal de uitdaging om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om het merk nog breder te laden.
B2B naar B2C

Lumiz

Er gaat op de B2B-markt zeker een lichtje branden als het om Lumiz gaat. Voor de consumentenmarkt geldt dat nog niet. Het merk lag eerder vooral op fysieke plekken zoals tuincentra, maar wilde ook online zichtbaar zijn. Daarom kregen wij de opdracht hun bijzondere buitenverlichting ook op online kanalen beschikbaar te maken.

Klaar om de online wereld te veroveren?
Dit doen we nog meer

Netwerk

Als groeipartner gaan we voor duurzame relaties met jouw en met ons netwerk. Relatiebeheer vinden we dan ook ontzettend belangrijk. Het geeft verkoopkanalen vertrouwen om met ons samen te blijven werken. En daar profiteer jij van!

Icon Facturatie

Facturatie

Al die verschillende betalingsafspraken met klanten: gek word je ervan. Je hoofd vol met betalingstermijnen, betalingskortingen, commissies, kickback fees, btw… Die hele papierwinkel nemen we als partner in e-commerce graag van je over. Zo besteed jij je tijd aan wat écht belangrijk is.

Samenwerkingen
Dit zijn onze partners

Hey, even brainstormen?

Tikken maar!
Start met online scoren

Heb je een specifieke vraag, ben je benieuwd waar jouw kansen liggen of wil je gewoon even babbelen? We vertellen je graag meer tijdens een kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in, dan hoor je binnen 2 werkdagen van ons. We spreken je snel!