Logisch toch
Je logistiek goed geregeld

Zonder goede logistiek geen tevreden klanten. Als dropshipment partner kun je je hele fulfilment aan ons overlaten. We ontvangen de producten, beheren de voorraad, verpakken en verzenden de boel op tijd. Ook als het de grens over moet. Dankzij slimme koppelingen met externe verkoopkanalen gaan we voor lage foutmarges en hoge snelheden.

Terwijl wij je fulfilment regelen, heb jij realtime inzicht in je voorraden, bestellingen en het logistieke traject van al je producten. Zo weet je precies wat er gebeurt. Speciale wensen? Kom maar door! Personaliseren is altijd mogelijk. Zo kunnen we je verpakking voorzien van je eigen branding of zorgen we ervoor dat producten tot op de deurmat te volgen zijn.

Heb ik inzichten in mijn voorraad?

Dat is mogelijk. Het slimme softwaresysteem van onze logistieke partner geeft deze inzichten en nog veel meer. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Is personalisatie mogelijk?

We vinden het belangrijk dat jouw merk zichtbaar is bij de verkopen die wij verzorgen. Daarom is personalisatie mogelijk. Denk aan gepersonaliseerde pakbonnen, eigen tape of een persoonlijk briefje.

Wij versturen niet rechtstreeks naar eindgebruikers. Kunnen we samenwerken?

Zeker! We werken samen met logistiek partner Blue Banana Logistics. Samen met hen versturen we producten naar de eindconsument in binnen- en buitenland. Via technische koppelingen ben je snel verbonden met ons netwerk.

High five!
Samenwerken met Interloyal

Jouw e-commerce-uitdagingen tackelen? Verbind je aan Interloyal en kies voor een samenwerking waar je op kunt bouwen. Met één partner alles geregeld.

  • Alles rondom e-commerce op één plek
  • Krachten bundelen voor het beste resultaat
  • Uit handen geven zonder controle te verliezen

Maatwerk voor jouw merk

Jij houdt de controle

Heldere werkwijze

Verlengstuk van offline

Unieke online prijsstrategie

Productontwikkeling

Tikken maar!
Vragen over fulfilment?

Laat ze hieronder achter. Je hoort binnen 2 werkdagen van ons!

Big boss Ewout

Links, rechts of rechtdoor. Ewout weet altijd precies welke kant we op moeten. Visie en strategie zijn helemaal zijn ding.

  • Icon Linkedin

In de schijnwerpers
Projecten waar we trots op zijn

Internationale samenwerkingen

Flonal

De Italianen maken hun pasta’s al jaren in Flonal-pannen. Nu de rest van Europa nog! Het Italiaanse pannenmerk schakelde Interloyal in om uit te breiden naar Nederland. We dachten het assortiment uit, zetten de strategie op en startten de online verkoop.
Productdevelopment

Ten Cate

Werk hard, slaap zacht. Met dat idee zorgt Ten Cate al jaren voor een fijne slaapplek waar luxe bovenaan staat. Dat doen ze in fysieke winkels, maar ook op verschillende online kanalen. Aan Interloyal de uitdaging om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om het merk nog breder te laden.
B2B naar B2C

Lumiz

Er gaat op de B2B-markt zeker een lichtje branden als het om Lumiz gaat. Voor de consumentenmarkt geldt dat nog niet. Het merk lag eerder vooral op fysieke plekken zoals tuincentra, maar wilde ook online zichtbaar zijn. Daarom kregen wij de opdracht hun bijzondere buitenverlichting ook op online kanalen beschikbaar te maken.

Klaar om de online wereld te veroveren?
Dit doen we nog meer

Icon Sales Strategie

Salesstrategie

Met hagel schieten kan iedereen. Maar voor een goede online salesstrategie is meer nodig. We stemmen die helemaal af op je product, je doelen en de markt. Dat is geen eenmalige klus, maar een proces dat nooit stopt. Tijdens onze samenwerking blijven we continu inspelen op veranderingen, kansen en learnings. De basis van jouw groei!

Icon Facturatie

Facturatie

Al die verschillende betalingsafspraken met klanten: gek word je ervan. Je hoofd vol met betalingstermijnen, betalingskortingen, commissies, kickback fees, btw… Die hele papierwinkel nemen we als partner in e-commerce graag van je over. Zo besteed jij je tijd aan wat écht belangrijk is.

Samenwerkingen
Dit zijn onze partners

Hey, even brainstormen?

Tikken maar!
Start met online scoren

Heb je een specifieke vraag, ben je benieuwd waar jouw kansen liggen of wil je gewoon even babbelen? We vertellen je graag meer tijdens een kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in, dan hoor je binnen 2 werkdagen van ons. We spreken je snel!